Fornemmelsen for slutten

Fornemmelsen for slutten - Julian Barnes | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Julian Barnes
DIMENSJON
10,11 MB
FILNAVN
Fornemmelsen for slutten.pdf
ISBN
9018049174627

BESKRIVELSE

Denne intense romanen følger Tony Webster, en middelaldrende mann, mens han innhentes av en fortid han aldri har tenkt spesielt mye på - helt til hans nærmeste barndomsvenner dukker opp for å hjemsøke ham: En fra hinsides graven, og en som et levende og dypt urovekkende nærvær. Tony trodde han hadde lagt alt dette bak seg mens han bygde sitt eget liv. Karrieren har gitt ham en trygg pensjon og et vennlig forhold til sin ekskone og datteren, som nå har sin egen familie. Men idet han står overfor en mystisk arv tvinges han til å revurdere synet på sin egen natur, og sin egen plass i verden.

Romanen har vunnet Bookerprisen og er også nevnt i boken 1001 bøker du må lese før du dør.. Fornemmelsen for slutten handler om Anthony (Tony) Wester.

3.38 47 5 Forfatter: Julian Barnes Innleser: Bernhard Ramstad. Finnes som lydbok.

RELATERTE BØKER