Kort opphold på veien fra Auschwitz

Kort opphold på veien fra Auschwitz - Göran Rosenberg | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Göran Rosenberg
DIMENSJON
7,80 MB
FILNAVN
Kort opphold på veien fra Auschwitz.pdf
ISBN
9210793154041

BESKRIVELSE

I denne helt spesielle boken forteller den svenske forfatteren og journalisten Göran Rosenberg historien om sine foreldre, om hvordan de kom til Sverige fra Polen etter andre verdenskrig, som overlevende etter nazistenes utryddelsesleire. Om hvordan de forsøkte å skape seg et nytt liv, om faren, som aldri klarte å kvitte seg med sine indre demoner, og som tok sitt eget liv mens barna ennå var små. Göran Rosenberg er en kunnskapsrik og engasjerende forfatter, som evner å løfte et personlig stoff opp på et allment nivå, i en fortelling som reflekterer over både de store og små sammenhenger våre live skapes gjennom. Beskrivelse: Södertälje, august 1947. David Rosenberg går av toget etter en lang reise fra Auschwitz, og gjenforenes med ungdomskjæresten. De forsøker å begynne forfra og stifte familie, men skyggene fra fortiden innhenter ham. I denne boken forteller forfatteren om sin fars lange og tunge reise tilbake fra Auschwitz.

Pocket. Gratis frakt Gratis frakt over 299 kr; Pris.

.. Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 1-3 dager Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000 ... Kort opphold på veien fra Auschwitz Published on Mar 12, 2012 I denne helt spesielle boken forteller den svenske forfatteren og journalisten Göran Rosenberg historien om sine foreldre, om ... I denne helt spesielle boken forteller den svenske forfatteren og journalisten Göran Rosenberg historien om sine foreldre, om hvordan de kom til Sverige fra Polen etter andre verdenskrig, som overlevende etter nazistenes utryddelsesleirer.

RELATERTE BØKER