Transformatorer

Transformatorer - Steinar Svarte | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Steinar Svarte
DIMENSJON
3,67 MB
FILNAVN
Transformatorer.pdf
ISBN
3246626015242

BESKRIVELSE

EnergioperatørTransformatorene et viktig ledd i overføringen av elektrisk energi. Læreboka Transformatorer dekker fagemner i læreplanen for Energioperatørfaget Vg3 i Kunnskapsløftet. Den tar for seg de to hovedgruppene av transformatorer: krafttransformatorer og måletransformatorer.

Hos Royal SMIT Transformers B.V. i Nijmegen Nederland bygges store krafttransformatorer opp til 1200 MVA trefasetransformatorer og 2000/3 MVA enfasetransformatorer i spenninger opp til 800 kV. Som andre transformatorer har strømtransformatoren en primærvikling, en magnetisk kjerne og en sekundærvikling.

Siden oppfinnelsen av transformatoren i 1885 har den vært en essensiell del av all utnyttelse av elektrisk energi. Noratel er stolte av å kunne presentere et av Europas mest omfattende standardprogram på tørrisolerte transformatorer, reaktorer og DC-strømforsyninger. Standardprogrammet omfatter alt fra små viklede reaktorer/drosler til store 3-fase transformatorer.

RELATERTE BØKER