Tredje venstre

Tredje venstre - Magnus E. Marsdal, Bendik Wold | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Magnus E. Marsdal, Bendik Wold
DIMENSJON
3,52 MB
FILNAVN
Tredje venstre.pdf
ISBN
4172215632854

BESKRIVELSE

Boka tar utgangspunkt i den globale demokratibevegelsen som har utfordret markedsliberalismen de siste fem årene. Forfatterne leverer et oppgjør med markedsliberalismens verdensbilde, og gjør rede for hva nyliberalismen er, hvor den kommer fra, og hvordan høyrebølgen kunne bli så sterk på 1990-tallet. Forfatterne spør seg også om hva den nye venstresidens ideologiske svar på høyresidens markedsindividualisme er. Har litteraturliste.

Ytterfløyene er styrket og man kan forledes til å tro at valget fortsatt står mellom «rødt eller blått» og «skattelette eller velferd». Venstre åpen for en tredje vei til makt. Målet er å komme i regjering, men Venstre-leder Trine Skei Grande åpner for at partiet isteden ender med en samarbeidsavtale med en blåblå regjering. Venstre - den tredje vei i norsk politikk Norsk politikk er polarisert (motsetningsfylt med overdrevne synspunkter).

Sikrer framtidig energipolitikk Det vi fikk flertall for på Stortinget vil ligge til grunn for Norges syn ved eventuelle fremtidige endringer i EUs energipolitikk. Venstre kommer nemlig til å be Stortinget vedta en tredje kjønnskategori i Norge. Sentrumspartiet mener det nå er på tide at også Norge får et hen-kjønn, slik de har i Sverige . Tredje venstre har ikke gjort meg mindre overbevist om at det trengs.

RELATERTE BØKER