Mors gaver

Mors gaver - Cecilie Enger | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Cecilie Enger
DIMENSJON
9,58 MB
FILNAVN
Mors gaver.pdf
ISBN
4215097108058

BESKRIVELSE

Kritikerrost roman fra Cecilie Enger. Vinner av Bokhandlerprisen 2013.En fortelling om lengselen etter å holde tiden fast.Da Cecilie Engers mor havner på sykehjem med Alzheimer, blir barndomshjemmet tømt i løpet av en helg. Under opprydningen finner Cecilie morens sirlig nedtegnede lister over samtlige av familiens julegaver gjennom fire tiår. Gaver gitt og gaver fått, til og fra mennesker med svært forskjellige liv. Med listene som utgangspunkt skriver Cecilie Enger sin egen families historie, fra slutten av 1800-tallet og frem til i dag.Samtidig fortelles en annen historie. I løpet av tiden det tar å skrive Mors gaver, viskes morens hukommelse og personlighet gradvis bort.

Samtidig fortelles en annen historie. I løpet av de to årene Cecilie Enger skriver Mors gaver, viskes morens hukommelse og personlighet ... Vinner av Bokhandlerprisen 2013! En varm og personlig beretning om å se en av sine nærmeste forsvinne inn i den store glemselen Da Cecilie Engers mor havner på sykehjem, hardt rammet av Alzheimer, blir barndomshjemmet tømt og solgt i løpet av en helg.

Dette falt bort når arveavgiiften ble fjernet fra og med 2014. Dette har gjort det mye enklere å gi bort gaver eller forskudd på arv når det ikke er noen avgift på dette.

RELATERTE BØKER