Mørketid

Mørketid - Michelle Paver | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Michelle Paver
DIMENSJON
8,77 MB
FILNAVN
Mørketid.pdf
ISBN
8586428541461

BESKRIVELSE

Det er januar 1937. Tåka ligger tjukk over London, og 28 år gamle Jack er fattig, ensom og på desperat jakt etter noe som kan forandre livet hans. Derfor takker han ja når han får tilbud om å bli med som telegrafist på en ekspedisjon til Arktis. Stemningen er høy idet tre menn og et kobbel med hunder forlater Tromsø og setter kurs mot det gudsforlatte Gruhuken - som sies å være hjemsøkt. I begynnelsen er de blendet av midnattssolens lys, men snart kommer mørketiden og Jack opplever en sterk, uforklarlig uhygge. Etter hvert forfølges ekspedisjonen av uhell, og kameratene må forlate Jack i isødet. Men det skal snart vise seg at han ikke er alene på Gruhuken. Noe eller noen vandrer rundt der ute i mørket og kulda...

Førstebetjent Aslak Eira avdekker raskt at alvorlige overgrep skjedde ved skolen, og utfordres samtidig av ... Forresten er mørketid og midnattssol litt forskjellig i Arktis og Antarktis, ikke bare ved ulike faser, men faktisk ved forskjell i lengde, i motsetning til hva man kanskje skulle tro. Les mer om dette her: Polar night, polar day (spitsbergen-svalbard.com nyheter og historier, februar 2014). TV 2 Sumo: Ungt kjærlighetsdrama «High Fidelity»: Rob er en stor fan av musikk, popkultur og fem på topp-lister.

Lyspunkter i mørketiden. Vinterlyset i nord er fascinerende, vakkert og dramatisk. Mørketid.

RELATERTE BØKER