Ute av syne

Ute av syne - Linwood Barclay | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Linwood Barclay
DIMENSJON
9,41 MB
FILNAVN
Ute av syne.pdf
ISBN
5862716629254

BESKRIVELSE

Det hele begynner med en tur til fornøyelsesparken. David Harwood håper at en sorgløs dag på Five Mountains sammen med den fire år gamle sønnen Ethan vil hjelpe på kona Jans depresjon - som har ført til skremmende selvmordstanker. Den morsomme utflukten utvikler seg imidlertid til et mareritt. Da Jan og David kommer bort fra hverandre, kjennes det som om det Davids frykter mest, blir til virkelighet. Men da han melder henne savnet hos politiet, livredd for at hun skal ta sitt eget liv, når marerittet nye høyder. Siden David ikke engang kan bevise at kona har vært i fornøyelsesparken, virker forklaringen hans suspekt - suspekt nok til at politiet tror at hun allerede kan være død, drept av ektemannen. For at David skal kunne bevise sin uskyld og hindre at sønnen blir fratatt ham, må han se en fryktelig mulighet i øynene: At han er blitt offer for en kald, beregnende person som er villig til å skade både ham og familien hans for å hindre at en grusom hemmelighet blir avslørt.

Flyktningene er heller ikke borte, de er bare ut av syne. Men nå vet du kanskje litt om hva Khartoum-prosessen innebærer.

Det er lett å tenke på frasen "ute av syne - ute av sinn" når vi snakker om landets avløpsanlegg. Dette er jo installasjoner som for det aller meste befinner seg under bakken og er noe folk flest ikke har noe spesielt forhold til. Ute av syne, ute av sinn.

RELATERTE BØKER