Verdier

Verdier Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
6,73 MB
FILNAVN
Verdier.pdf
ISBN
6808049706986

BESKRIVELSE

Noen verdier tas for gitt som norske fellesskapsverdier, mens andre framstilles som uønskede eller som en trussel. Boken tar opp konkrete verdispørsmål slik de blir aktualisert i det norske samfunnet. Hvilke omforminger av verdier foregår, og hvordan skjer dette? På hvilke måter utfordres etablerte verdifellesskap, og hvordan oppstår nye? Boka er utgitt i forbindelse med forskningsprogrammet Kulturell kompleksitet i det nye Norge (Culcom). Har litteraturlister.

Verdier er mer bestandige og overordnede og kan gi innspill til en hel del mål på ulike områder. Det kan derfor være at vi burde bruke mer tid på å kartlegge folks verdier før vi begynte med målvalgsprosesser. Visjon, verdier og strategi; Visjon, verdier og strategi Orklas visjon er å være «Din venn hver dag».

Åpen - Modig - Utviklende - Rettferdig - Trygg er KFUK-KFUMs verdier. Verdiene forteller hvem vi er og fungerer som rettesnorer for hva vi gjør.

RELATERTE BØKER