Den sørgmodige bussjåføren fra Alster

Den sørgmodige bussjåføren fra Alster - Håkan Nesser | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Håkan Nesser
DIMENSJON
6,30 MB
FILNAVN
Den sørgmodige bussjåføren fra Alster.pdf
ISBN
2077027277583

BESKRIVELSE

Gunnar Barbarotti blir privatdetektiv på GotlandGunnar Barbarotti og Eva Backman er begge politietterforskere i Kymlinge. De er også blitt et par, noe de selv tror at ingen andre vet. En dag havner en merkelig sak på bordet deres. En tidligere bussjåfør mottar flere dødstrusler i etterkant av en alvorlig ulykke der mange omkom. Saken får ingen løsning. Seks år senere, etter en skyteepisode i tjeneste, bestemmer Barbarotti og Backman seg for å ta permisjon et par måneder. De får låne et hus på Gotland og har en rolig og fin tid. Men en dag ute på tur møter de en mann på sykkel. Barbarotti synes det er noe kjent med mannen. Er det bussjåføren fra flere år tidligere? Hva skjedde egentlig med ham?

Innbundet . Håkan Nesser Himmel over London ... Håkan Nesser Den sørgmodige bussjåføren fra Alster .

Lige meget hvilken betalingsmulighed, du vælger - kan du føle dig sikker og tryg. Alle vores betalingsmuligheder kan du se her.

RELATERTE BØKER