Kjemi 2

Kjemi 2 - Harald Brandt, Odd T. Hushovd | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Harald Brandt, Odd T. Hushovd
DIMENSJON
10,88 MB
FILNAVN
Kjemi 2.pdf
ISBN
3956116280811

BESKRIVELSE

Kjemi 2 er en alt-i-ett-bok som også inneholder elevforsøk - i tillegg til nettsted for elev og lærer. Kjemi 2 er et læreplaninndelt verk, der kapittelinndelingen tydelig følger læreplanen. Hvert hovedområde i læreplanen er behandlet i eget hovedkapittel, og kunnskapsmålene blir behandlet i egne underkapitler. Luftig layout og omslag med praktiske innbrettsklaffer med de viktigste formler og tabeller gjør det enkelt for elevene å arbeide vekselvis med lærestoffet og forsøkene bakerst i bøkene.

De generelle bestemmelsene om vurdering er fastsatt i forskrift til opplæringsloven. Aqua 2, Elevside. Elevsidene er oversiktlige og tett knyttet til lærebokas kapittelstruktur.

Muntlig-praktisk eksamen blir utarbeidet og sensurert lokalt. De generelle bestemmelsene om vurdering er fastsatt i forskrift til opplæringsloven. Aqua 2, Elevside.

RELATERTE BØKER