Uventet møte

Uventet møte - Jane Mysen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jane Mysen
DIMENSJON
4,86 MB
FILNAVN
Uventet møte.pdf
ISBN
9040892592692

BESKRIVELSE

Etter hjemkomsten må Elias melde seg for lensmannen, og Anna engster seg for utfallet av saken. En dag går hun til landhandelen for å selge håndarbeid til kjøpmannen. Foran henne ved disken står en tater, og når det blir hennes tur, gjør hun en god handel. Utenfor venter tateren, og han har overraskende nyheter. Tateren satte et heftig blikk i henne. - For noen siden dager møtte jeg en du kjenner. Anna la armene i kors. - Å? Hvem da?-Gode nyheter er verdt å betale for. - Det kommer vel an på, sa Anna. - Han nektet for at det var ham, men jeg kjente ham igjen.Anna stanset brått og snudde seg mot tateren. - Hvem? Mannen rakte frem hånden. - Den nyheten har sin pris.

Foran henne ved disken står en tater, og når det blir hennes tur, gjør hun en god handel. UVENTET MØTE I USA: På parkeringen i Mount Rushmore sto en bobil fra KABE! KABE har ingen eksport til USA og sannsynligheten for at du skal møte en KABE-bobil på de amerikanske veiene er i prinsippet ikke eksisterende. Likevel var det akkurat det som skjedde når KABE-tidsskriftets skribent besøkte South Dakota i august. Kjøp Uventet møte fra Bokklubber Etter hjemkomsten må Elias melde seg for lensmannen, og Anna engster seg for utfallet av saken.

Ole Fladagers gate 1A 0353 Oslo. epost: [email protected] tlf: 22 54 52 00 org.nr.

RELATERTE BØKER