En mann ved navn Ove

En mann ved navn Ove - Fredrik Backman | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Fredrik Backman
DIMENSJON
3,38 MB
FILNAVN
En mann ved navn Ove.pdf
ISBN
8460755462375

BESKRIVELSE

En mann ved navn Ove av Fredrik Backman er en sjarmbombe av en bok.Ove er 59 år og kjører Saab. Han er sur og tverr og alle naboers skrekk. Hver morgen går han på en inspeksjonsrunde i borettslaget for å se at alt er på stell. Det til tross for at han for lengst er avsatt som styreleder - en hendelse han selv omtaler som statskuppet. Ove sparer på strømmen og pruter i butikken, og har alltid et uvennelig ord til de fleste.Til å begynne med tenker du kanskje på Narvestad fra Borettslaget eller Jack Nicholsons fantastiske tolkning av Melvin i Livets lyse side. En gammel grinebiter blottet for sosiale antenner. En funksjonell og praktisk anlagt mann som vil at rett skal være rett, og at folk skal følge de reglene som gjelder i borettslaget. Kort og godt en mann av Prinsipper. Han bryter dem aldri, og slikt blir det selvsagt trøbbel av. Hvordan er det mulig å heie på en slik mann? For det er akkurat det du gjør etter hvert som ærekjære Ove kryper inn under huden din. Kanskje fordi romanen forteller noe viktig om oss selv og vår tid?Les utdrag fra boka"Vi blir glade i Ove. Han blir vår mann. Det er en forfatterprestasjon iseg selv. (...) Se opp for en av sommerens sjarmbomber!" Vidar Kvalshaug, Aftenposten

Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-59-åringen Ove er nabolagets hissigste ordensmann, som for ... En mann ved navn Ove: Skremmende morsomt. Ove er en mann å bli glad i.

Ove er 59 år og kjører Saab. Ove er svensk, 59 år, kjører Saab og er borettslagets skrekk, og han har tatt hele verden med storm. Nå er filmen om ham «En mann ved navn Ove» blitt Oscar-nominert.

RELATERTE BØKER