Hemmelig oppdrag

Hemmelig oppdrag - May Lis Ruus | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
May Lis Ruus
DIMENSJON
3,50 MB
FILNAVN
Hemmelig oppdrag.pdf
ISBN
1513953656470

BESKRIVELSE

Fru Modesta oppsøker Lucie og tvinger henne til å ta seg inn i politimesterens hus for å hente noe. Dette må holdes skjult, selv Ditlef kan ikke få vite det. Modesta sier at hun vet noe om Emme, og at hun skal sørge for at de får barnet tilbake dersom Lucie gjør som hun får beskjed om.«Nå skal vi inn i varmen, kjære Dem,» utbrøt fru Modesta hjertelig. Lucie sendte Ditlef et blikk i håp om at han skulle forstå at hun helst ville gå. Men Ditlef forsto ikke hennes ønske. «Rasmus venter på oss på Nøstet med båten,» opplyste han med en håndbevegelse. «Vidunderlig! Slik var det ikke i min tid, da en hustru måtte kjempe for å få bestemme over seg selv. De er heldig, De, fru Lucie.» Hun la viften på Lucies rygg og førte henne med seg mot inngangsdøren. Det føltes som om Lucie hadde et pistolløp rettet mot seg.

Slik drev de Taliban og al-Qaida på flukt. Hemmelig oppdrag! Vi hadde også fotografering av alle gjestene våre med jule-rekvisita da de kom. Det var veldig morsomt! Det er første året vi har hatt det, men dette skal bli en ny tradisjon.

Denne leken går ut på at man legger en lapp under tallerkenen til alle gjestene ved middagsbordet. På lappen står det et oppdrag som skal være hemmelig. Hemmelig er 8 bokstaver langt og inneholder 3 vokaler og 5 konsonanter.

RELATERTE BØKER