Forsikringer

Forsikringer - Roger Loen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Roger Loen
DIMENSJON
9,85 MB
FILNAVN
Forsikringer.pdf
ISBN
4991274747534

BESKRIVELSE

Denne boken gir deg en grundig oversikt over ulike forsikringer og deres rammebetingelser.«Forsikringer» gir først en kort innføring i risikoanalyse, risikohåndtering og forsikring som risikoavlastning. Deretter gir den praktisk, oppslagsvennlig informasjon om forsikringer for privatpersoner, landbruket og næringslivet. Den kommer også inn på ulike former for pensjonssparing.Bakerst i boken finner du en fyldig begrepsoversikt over forsikringstekniske ord og uttrykk.«Forsikringer» er velegnet både for bedriftsintern opplæring innen forsikringsbransjen og for økonomistudenter på bachelor- og masternivå. Boken er også nyttig for regnskapsførere i landbruket.Boken har en egen nettside under www.nettressurser.no. Her finner du nyttige tilleggsressurser som løpende oppdateringer, oppgaver og PowerPoint-presentasjoner.

Samler du flere forsikringer hos oss kan du få inntil 20 % rabatt. Forsikringer som dekker sykdom, ulykke og død. Forsikre bil, båt og MC .

Forsikre bil, båt og MC . Bil Kasko er Norges mest kjøpte bilforsikring.

RELATERTE BØKER