Slekten

Slekten - Finn Michalsen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Finn Michalsen
DIMENSJON
4,59 MB
FILNAVN
Slekten.pdf
ISBN
5337202304538

BESKRIVELSE

Boka gir en innføring i ættegransking både for nybegynnere og dem som har holdt på en stund.

1520, visstnok i Gent i Flandern, og ble kjøpmann i Lübeck.Han var far til sogneprest i Tikøb på Sjælland Hans Munthe (1560-1601), og hans eldste sønn, Arnold Munthe (1590-1629), var lektor i Lund og ble stamfar for den svenske grenen. En yngre sønn av Hans Munthe, Ludvig Munthe (1593-1649), er stamfar for den norske ... Skanke, gammel og vidt forgrenet norsk adelsslekt som antagelig skriver seg fra Jämtland.

(Trykk på logo.) Hei alle sammen! Jeg lurer på om noen kan hjelpe meg med å finne ut noe angående slekten min, Schjelderup? Jeg er ikke den personen som har mest peiling innenfor slektsgranskning, men jeg har VELDIG lyst til å finne ut ihvertfall noe. Så derfor hadde jeg satt VELDIG pris på om noen kunne ha hjulp... Geografisk utbredelse av slekten.

RELATERTE BØKER