Gauphosta

Gauphosta - Bjørnar Bergem | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørnar Bergem
DIMENSJON
4,4 MB
FILNAVN
Gauphosta.pdf
ISBN
7679532242832

BESKRIVELSE

Kyrre Andreassen: «Rabiat, fæl og underholdende" «Døkk hatte eti grønnsaken. Døkk har bærre søtti utafor Esson og sylta opp magafettet. Satanista kom uinvitert på middag og satte seg i den bæste stolen og tok det møreste stykket tå æljen. Ingen protesterte. Ei tøs spredde fitta i satanistkjerra og hu gjekk fri. Benskjøre små drittunger. Du er dæskøtten meg den verste. Dom kverka katta di og å gjorde du? Ittno.»«Motbydelig sekser ... Gauphosta er såpass utenfor normen at jeg først ikke visste hvordan jeg skulle reagere. Etter to lesninger elsker jeg den."Bjørn Hatterud, Hamar Arbeiderblad"Råbra debutroman om ungdoms råskap skrevet på hedensk hedmarksdialekt. En original generasjonsroman om tristheten og jævelskapen i et samfunn som knaker. Fytterakkern, for et realistisk talent!"Stein Roll, Adresseavisen"Bergems roman er rabiat og fæl, men den er også enkelt og godt fortalt. Forfatteren har et skarpt blikk for maktspillet mellom ungdommene, enten det gjelder krypingen og smiskingen, eller brutaliteten og råskapen."Atle Christiansen, Aftenposten

Du kan lese ebøkene i appene våre for iOS og Android eller sende dem til Kindle. Dersom du ikke er klar til å kjøpe boken, kan du legge den til i ønskelisten din. Gauphosta rir bygda, og dei fleste som får han døyr.

Det er ikke bare selvopptatthet […] «Gauphosta» er snikende avskyelig og rabiat morsom . 17.

RELATERTE BØKER