Peppa Gris; Ding! Dong!

Peppa Gris; Ding! Dong! Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
4,99 MB
FILNAVN
Peppa Gris; Ding! Dong!.pdf
ISBN
3929104522288

BESKRIVELSE

Peppa Gris bor sammen med Mamma Gris og Pappa Gris og lillebroren Georg. Peppa Gris elsker å leke og være sammen med familien sin og vennene sine, og ikke minst å hoppe opp og ned i gjørmete pytter. I denne søte lydboken har Peppa Gros invitert alle vennene sine på piknik. Når det begynner å regne blir Peppa litt nervøs for at de ikke skal komme. Men så ringer det på døren... Trykk på de seks lydknappene og gi lyd til piknikdagen med Peppa Gris!

Peppa Pig - Ding! Dong! Let's Play! Doorbell Sound Book - PI Kids (Play-A-Sound) Peppa Gris og broren hennes Georg gleder seg veldig til jul. Det gjør alle vennene hennes også, og alle sammen har skrevet ønskelister til julenissen.

Add to cart. ISBN 9781503721579 Categories: 18 months to 3 years, by Age, Hours of Storytime Fun, Interest, Little Doorbell Book, Series, Stories Featuring Animal Friends.

RELATERTE BØKER