Savnet

Savnet - Erin Hunter, Dan Jolley | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Erin Hunter, Dan Jolley
DIMENSJON
6,3 MB
FILNAVN
Savnet.pdf
ISBN
9471845118034

BESKRIVELSE

Serien om kattekrigerne handler om villkatter som har delt skogen inn i klaner, og slåss for makt og kontroll. Det er action, magi og følelser. Gråstripe, nestlederen i Tordenklanen, er fanget av tobeininger mot sin vilje. Han lengter tilbake til skogen og klankameratene sine. Når han møter den rådsnare kosekatten Mille, legger de to ut på en reise for å finne tilbake til skogen og klankameratene.

Savnet kvinne funnet i god behold. Eldre, dement mann forsvant - hadde tatt feil buss. Emil Hortman vokste opp uten pappa.

Etter det har vi ingen sikre observasjoner, sa innsatsleder Ketil Stene i Trøndelag politidistrikt til NRK onsdag kveld. Ni nordmenn er offentlig etterlyst som savnet via Interpol (se bildet). Ytterligere 92 norske forsvinningssaker er etterlyst via Interpol, men identitetene til disse blir ikke delt med allmenheten ... Savner du kjæledyret ditt? Eller har du funnet et dyr? Legg inn en annonse på Dyrebar.no, eller sjekk vår oversikt over dyr som er savnet eller funnet i ditt område. Katter funnet og savnet i Oppland.

RELATERTE BØKER