Grunnleggende regnskap

Grunnleggende regnskap - Kjell Magne Baksaas, Øystein Hansen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kjell Magne Baksaas, Øystein Hansen
DIMENSJON
5,8 MB
FILNAVN
Grunnleggende regnskap.pdf
ISBN
7781051270543

BESKRIVELSE

Denne boken er skrevet for emnet grunnleggende regnskap i det treårige bachelorstudiet i økonomi og administrasjon. Grunnleggende regnskap tar sikte på å utvikle en god forståelse av grunnleggende bokføring og regnskap. Den er skrevet for emnet med samme navn i det treårige bachelorstudiet i økonomi og administrasjon, men egner seg også for forkurs i regnskap og andre grunnleggende kurs. Det er lagt vekt på å gi boken en logisk og ryddig struktur med gode grafiske virkemidler og med sammendrag, kontrollspørsmål og oppgaver til hvert kapittel. Bakerst i boken er det en kontoplan med de vanlige kontoene, en oversikt over de vanligste posteringsreglene og et lovregister. Boken består av tre hoveddeler: ? Teoristoff illustrert ved en rekke eksempler? Oppgaver? Løsningsforslag til de fleste oppgavene Denne andreutgaven av boken er faglig oppdatert og ajourført med hensyn til aktuelt regelverk og supplert med et nytt kapittel om regnskapsarbeid i praksis. Boken har egne nettsider: www.gyldendal.no/grunnleggenderegnskap. Her finner du komplette løsningsforslag og en digital arbeidsbok samt en egen nettside med aktuelt stoff for forelesere.

Innføring i lønn Les mer. På dette kurset lærer du alt du trenger å vite om praktisk økonomi, regnskap og rapporter.

Kurset er på 3 dager, og gir en grundig innføring i grunnleggende regnskapsprinsipper, og du lærer å arbeide i et moderne regnskapsprogram. Dette er et kurs for deg som har liten eller ingen erfaring fra før. Pris: 445,-.

RELATERTE BØKER