Mamma Mø later som

Mamma Mø later som - Jujja Wieslander | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jujja Wieslander
DIMENSJON
9,23 MB
FILNAVN
Mamma Mø later som.pdf
ISBN
4576904347680

BESKRIVELSE

Morsom høytlesningsbok som passer for barn 3 år og oppover, flott illustrert av Sven Nordqvist.Radarparet Mamma Mø og Kråka er tilbake med et nytt eventyr! Det er vinter, men ikke noe særlig med snø. Mamma Mø lengter etter sol og grønt gress. Dagene er så korte og grå. Hun lengter etter sommeren, når man kan bade! Eller en skikkelig vinter, med masse hvit snø. Mamma Mø får en idé - de kan gå ut og late som at det er sommer! Når de går ut begynner det å snø. Mamma Mø aker i sklia og lager kuengler sammen med Kråka. Mamma Mø er veldig fornøyd med dagen, og finner ut at det er like gøy å leke i snøen som å bade i sjøen. Fortellingene om Mamma Mø og Kråka har utspring fra barns lek med ord og lyd og bevegelser. Bøkene om Mamma Mø leses over hele verden og er oversatt til mer enn 30 språk.

Fortellingene står støtt for seg selv uten sangene og det er slik vi kjenner dem i Norge. Men i denne boka er for første gang også de herlige ... Kjøp Mamma Mø i mørket fra Bokklubber Når Mamma Mø er sammen med Kråka er hun så lykkelig som hun kan bli - det er jo enda morsommere når man er to.

Add to Wishlist. Hjem / BARN & UNGDOM / Barn - skjønnlitt.

RELATERTE BØKER