På jobb

På jobb - Gunnhild Aakervik | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gunnhild Aakervik
DIMENSJON
8,77 MB
FILNAVN
På jobb.pdf
ISBN
8955479498516

BESKRIVELSE

Boka er et nyttig hjelpemiddel for minoritetsspråklige som skal begynne som renholdere og for dem som skal ta fagprøven innenfor dette fagområdet. Boka vil også være til nytte for renholdere på jobb og på kurs. Den kan i tillegg brukes av hjemmehjelper og innenfor andre yrkesgrupper. Viktige temaer: materialer, utstyr, renholdsmidler, hygiene, kundebehandling og ergonomi. Boka inneholder fagstoff som gir kompetanse i renholdsfaget og oppgaver som gir trening i vokabular og kommunikasjon knyttet til faget. Boka har korte tekster med ordforklaringer og er illustrert med foto. Bak i boka finnes to CD-er hvor alle tekstene er lest inn.

I arbeidslivet må man jobbe sammen med alle typer mennesker, også folk man kommer dårlig overens med. Her er 5 tips til hvordan du håndterer konflikter på jobben. Kommunikasjonsproblemer på jobb oppstår vanligvis når det forekommer indirekte, ufullstendig eller «halv-sann» kommunikasjon.

Tiltakspenger Hvis du deltar på et arbeidsrettet tiltak, kan du ha rett på økonomisk støtte fra NAV. Jobbnorge tar rekruttering på alvor og tilbyr våre kunder de beste verktøyene for en enklere vei til rett medarbeider! 9 måter å bruke humor på jobben. Bruk tid på å skape engasjement hos medarbeiderne.

RELATERTE BØKER