Tidens og gudenes begynnelse

Tidens og gudenes begynnelse - Brita Pollan | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Brita Pollan
DIMENSJON
7,41 MB
FILNAVN
Tidens og gudenes begynnelse.pdf
ISBN
4913952259923

BESKRIVELSE

Her presenteres fire fremstående religionsteoretikere, Max Müller, William R. Smith, C. G. Jung og Mircea Eliade. De tenkte forskjellig om religion, men var påvirket av evolusjonsteorien og mente at sammenlignende religionsforskning ville bidra til en positiv utvikling av nye globale kulturer basert på det beste i alle religioner, og resultere i en ny forståelse av kristendommen. Samtidig var de kritiske til religion som ramme rundt maktutøvelse og overtro. Teoriene deres har gitt føringer for hvordan vi tenker om religion. Det blir belyst i egne kapitler: Språkbruk som kilde til religion, Religion og innholdet i det ubevisste, Kvinner i religionenes historie, Religiøsitet i en ny tid og Menneskerettigheter som religionskritikk.

Moderne forskere har henvist til mytene og studert dem i et forsøk på å kaste lys over de religiøse og politiske institusjonene i det gamle Hellas og på den antikke greske sivilisasjonen. "Tidens og gudenes begynnelse" av Brita Pollan - Se omtaler, sitater og terningkast. Se hva andre mener om denne boka, og fortell hva du mener selv! Vikingtiden er en betegnelse brukt på tidsrommet fra omkring 800 til omkring 1050, særlig i Norden og til dels i andre regioner, som på de britiske øyer.

Fri frakt fra {0} kr. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Archie Greene og det magiske museet bok - D.D.

RELATERTE BØKER