Ene | barnet

Ene | barnet - Ida Hegazi Høyer | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ida Hegazi Høyer
DIMENSJON
9,44 MB
FILNAVN
Ene | barnet.pdf
ISBN
7640471541879

BESKRIVELSE

Barnet kommer til verden. Ikke uten kjærlighet, men først og fremst med et pragmatisk instinkt, står moren overfor det store eksperimentet. Hun er kanskje ikke som mødre flest, men hun gjør sitt beste. Med barnet blir også den sosiale kontrakten satt på ny. Omgivelsene hevder sin rett til å mene noe om alt - om oppdragelsen, om morskapet - for at det nye mennesket skal bli en god samfunnsborger. Men hvordan tar man egentlig vare på et barn i møtet med en verden som setter alt inn på å besette det?Med ene | barnet har Ida Hegazi Høyer skrevet et morsportrett utenom det vanlige. En radikal roman om det radikale i å få barn. Om den spente hinnen mellom individet og fellesskapet. Og om enkeltmenneskets selvstendighet i sin aller ytterste konsekvens.

1,717 likes · 116 talking about this. The history and heritage of the town of Barnet and its people Barnet, kvar av foreldra og tredjemann som meiner han er far til eit barn som allereie har ein far, kan alltid reise sak for domstolane om farskap etter ekteskap eller erklæring.

Prøv kalkulatoren og finn ut! Kalkulatoren regner ut barnets høyde ut fra den midtparentale høyden. Har barnet fast bosted hos en av dere, har hun eller han vanligvis samvær med den andre. Omfanget av samværet avhenger av hva som er best for barnet.

RELATERTE BØKER