Idrett og anlegg i endring

Idrett og anlegg i endring - Kolbjørn Rafoss, Gunnar Breivik | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kolbjørn Rafoss, Gunnar Breivik
DIMENSJON
6,49 MB
FILNAVN
Idrett og anlegg i endring.pdf
ISBN
7335994286133

BESKRIVELSE

Idrett og anlegg i endring ser på den historiske utviklingen av idrettsanlegg i Norge, knyttet til anleggstyper, geografisk fordeling og brukergrupper. Forfatterne analyserer spesielt aktivitetsutviklingen i befolkningen i perioden 1985-2009 og ser om det er samsvar mellom aktivitetsutviklingen og anleggspolitikken. Det fysiske aktivitetsfeltet er i endring. Skal man prioritere anlegg for barn, unge eller voksne, topp eller bredde, idrett eller friluftsliv, tradisjonelle aktiviteter eller nye sportsgrener? Idrett og anlegg i endring gir et godt grunnlag for å danne seg innsikt og kunnskap om idrettsanlegg, både historisk, i dag, og med tanke på fremtidens anleggspolitikk.

LES MINDRE Forlagets omtale Forlagets Idrett og anlegg i endring ser på den historiske utviklingen av idrettsanlegg i Norge, knyttet til anleggstyper, geografisk fordeling og brukergrupper. Lygna Skisenter er et godt eksempel på at tid, tålmodighet og samarbeid er det som skal til for å lage idrettsanlegg som passer for alle. Idrett & Anlegg 2/2020: Bergen i bilder.

Rune Titlestad markerer pensjonsalderen med å lage sin egen digitale fotobok om 13 års anleggsbygging i Bergen. ... Idrett og anlegg i endring gir et godt grunnlag for å danne seg innsikt og kunnskap om idrettsanlegg, både historisk, i dag, og med tanke på fremtidens anleggspolitikk.

RELATERTE BØKER