Kampen om utviklingen

Kampen om utviklingen - Hans Morten Haugen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hans Morten Haugen
DIMENSJON
10,91 MB
FILNAVN
Kampen om utviklingen.pdf
ISBN
6918288286666

BESKRIVELSE

Boka drøfter hvorfor noen stater får til en positiv og inkluderende utvikling, mens andre stater opplever fattigdoms- og voldsspiraler. Bokas premiss er at enhver utviklingsprosess handler om sosial kamp mellom grupper i samfunnet, og derfor ikke er en harmonisk prosess. Framstillingen er utpreget tverrfaglig, og forfatteren benytter perspektiver og empiri fra flere fagdisipliner. Åtte avgjørende politikkområder i en utviklingsstrategi løftes fram: kapital, teknologi, arbeidskraft, institusjoner, land, naturressurser, kultur og menneskerettigheter. Kampen om utviklingen retter seg mot alle som vil ha en oppdatert innføring i hva som hemmer og hva som fremmer sosial utvikling og er relevant for kurs i utviklingsstudier, tverrkulturell kommunikasjon og flerkulturell forståelse.

Bokas premiss er at enhver utviklingsprosess handler om sosial kamp mellom grupper i samfunnet, og derfor ikke er en harmonisk prosess. Kjøp Kampen om utviklingen fra Norske serier Boka drøfter hvorfor noen stater får til en positiv og inkluderende utvikling, mens andre stater opplever fattigdoms- og voldsspiraler. Bokas premiss er at enhver utviklingsprosess handler om sosial kamp mellom grupper i samfunnet, og derfor ikke er en harmonisk prosess. Alt om hjort pdf download (Erling L.

Bokas premiss er at enhver utviklingsprosess handler om sosial kamp mellom grupper i samfunnet, og derfor ikke er en harmonisk prosess. Kjøp Kampen om utviklingen fra Cappelen Damm Undervisning Boka drøfter hvorfor noen stater får til en positiv og inkluderende utvikling, mens andre stater opplever fattigdoms- og voldsspiraler. Bokas premiss er at enhver utviklingsprosess handler om sosial kamp mellom grupper i samfunnet, og derfor ikke er en harmonisk prosess. Kjøp 'Kampen om utviklingen, teorier, strategier og globale utfordringer' av Hans Morten Haugen fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER