Kristendommen mot undergangen

Kristendommen mot undergangen - John Einbu | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
John Einbu
DIMENSJON
11,8 MB
FILNAVN
Kristendommen mot undergangen.pdf
ISBN
1048757739702

BESKRIVELSE

Boken tar utgangspunkt i situasjonen i verden i dag, hvor mennesker jevnlig blir drept i massakrer, terroraksjoner og kriger som alle har sitt utspring i religiøs tro. Forfatteren hevder at hvis man kunne eliminere de viktigste religionene i verden, så vil man samtidig bli kvitt mange av disse voldshandlingene. For noen ti-år siden var det vanskelig å tenke seg at det var mulig å radere ut religionen i et land, men nå ser vi, med Norge som eksempel, at ved økende folkeopplysning så minker antall troende fra år til år. Men for å få fortgang i den prosessen det vil være å skape et religionsfritt Norge må vi allikevel være villige til å foreta endringer, blant annet i undervisningen av barn. Kan dette være veien å gå for å skape en fredeligere verden?

Korinter 6:18) Dette gjelder både samleie, kjærtegning av en annen persons kjønnsorganer ... Jødedommen har ingen dogmer som alle må bekjenne seg til, slik som i kristendommen. Jødedommen har heller ingen egentlig trosbekjennelse tilsvarende de kristnes trosbekjennelser, men både bønnene Shema Israel (Hør Israel) og Moses Maimonides' «13 trosbekjennelser» gir uttrykk for ideen om én Gud. Kristendommens historie starter i Bibelen, men den delen er gjort kort i denne oversikten.

Jesus levde i Judea for omkring 2000 år siden. I starten vendte muslimene seg mot Jerusalem når de bad, liksom jødene gjorde. Da Muhammed kom i konflikt med jødene, ble bønneretningen omgjort - man måtte vende seg mot Mekka.

RELATERTE BØKER