Teorier om tekst i møte med skolens lese- og skrivepraksiser

Teorier om tekst i møte med skolens lese- og skrivepraksiser Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
6,41 MB
FILNAVN
Teorier om tekst i møte med skolens lese- og skrivepraksiser.pdf
ISBN
6007196850227

BESKRIVELSE

Inspirerende bidrag til koblinger mellom erfaring og teori innenfor norskdidaktikken! Når man arbeider med et mangfold av tekster, og med lesing og skriving blant elever og studenter, ser man stadig behov for nye begreper og for teorier som gjør det mulig å se tekster og tekstproduksjon i nye sammenhenger. På mange måter kan man se denne boken som en verktøykasse: Den inneholder ulike teorier og begreper man kan bruke til å tenke med, til å utvide egne faglige perspektiver og til å åpne opp tekster for nye lesninger og tolkninger. En sentral målgruppe for boka er studenter i morsmålsdidaktikk, fra grunnutdanning til masternivå, men også andre som er interessert i tekstarbeid - både lærere og forskere. Forfattergruppen består av en rekke sentrale forskere og lærerer innenfor morsmålsfag og pedagogikk. De fleste bidragene kommer fra Norge og Norden, men også forskere fra Storbritannia og USA er representert. Boka er redigert av Synnøve Matre, Dagrun Kibsgaard Sjøhelle og Randi Solheim, som alle er tilknyttet lærerutdanningen ved Høgskolen i Sør-Trøndelag.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Teorier om tekst i møte med skolens lese- og skrivepraksiser Språk: Norsk (Bokmål) Materialtype: artikler Kilde for metadata: NO-TrBIB (991237306434702202) ... Pris: 689 kr. Häftad, 1202.

Følgende artikler: Aase, Laila: «Skriveprosess, som danning», s. 48-59.

RELATERTE BØKER