Barmhjertighet

Barmhjertighet - Synnøve Eriksen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Synnøve Eriksen
DIMENSJON
3,10 MB
FILNAVN
Barmhjertighet.pdf
ISBN
2312160281454

BESKRIVELSE

Ellen er ute med et par venninner. Hun koser seg og nyter kvelden, men så oppdager hun paret på dansegulvet.Orkesteret økte tempoet, og flere stilte seg opp mens de klappet og kom med tilrop til de to entertainerne som svingte seg ute på det halvmørke dansegulvet. Ellen smilte og drakk øl. «Men det er jo broren din!» utbrøt Karin. «Ser du det ikke?» «Hvem er den vakre damen i armene hans?» spurte Inger. «Kjenner du henne?» Ellen satte fra seg glasset og stirret. Selv etter å ha gransket de to innbitt, hadde hun vanskelig for å tro det hun så.

Knut Nærum … Vel, når Paulus beskriver tankebygninger som rives ned, er de kanskje også ment politisk, hva vet jeg? Men i alle fall kan man lese om Kristi etterkommere hos Jes.53.10-12, og i Rom.9 kan man lese om Guds vei med Israel. Det mot som er barmhjertighet. Så mangt et mot har tendt vår glød, et ørnebrus, en dåd, en død.

Mai 2016 Arne Okkenhaug Psykiatrisk sykepleier/ Medlem i rådet for sykepleieetikk Kjøp Barmhjertighet fra Cappelendamm BARMHJERTIGHET er beretningen om Nancy og Fredrik, et ektepar som har hverandre, men som føler seg mindre og mindre hjemme i sin egen tid. I alle fall Fredrik.

RELATERTE BØKER