Det som forandret verden

Det som forandret verden - Lasse Meholm | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lasse Meholm
DIMENSJON
3,44 MB
FILNAVN
Det som forandret verden.pdf
ISBN
9601955796523

BESKRIVELSE

Om innovasjonene og menneskene som forandret hverdagen for oss.Noen ganger opplever vi evolusjon og andre ganger revolusjon. Begge forandrer verden, den siste mer enn den første. Denne boken omhandler dem begge. Mest om teknologisk revolusjon og menneskene som får det til å skje. Nest mest om endringer som ikke nødvendigvis er basert på teknologi, men som likevel er viktig for oss. I sum er det forretningsmodellene disse er tuftet på som får ideene til å vokse og dermed endre hverdagen vår. Denne boken inneholder mange flotte historier om innovasjon, kreativitet, viktige personer, kultur, samarbeid og utvikling av teknologi som forandrer den verden vi lever i. Google, Apple, Amazon og Alibaba er blant de meste verdifulle selskapene på verdens børser. Hvordan ble de startet og hva slags mennesker etablerte disse kjempene, samt hvordan skapte de enorme inntekter og millioner av arbeidsplasser? Hva kjennetegner de som lykkes? Boken tar for seg flere av de store selskapene og mange mindre selskaper, også norske, og deres vei mot suksess eller fiasko. Den røde tråden er hele tiden forretningsmodellene. Med sine mange historier og eksempler er denne boken interessant for alle og ikke bare økonomer, teknologer og gründere.

Det folk også må finne seg i er at når man har et demokratisk valg, må man skjønne at kanskje det man stemte på ikke vant. Kjøp 'Det som forandret verden, om innovasjonene og menneskene som forandret hverdagen for oss' av Lasse Meholm fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet | 9788271463731 Forandre verden?, sier du skeptisk.

og så det som en mulighet til å en gang for alle ta et oppgjør med serbisk nasjonalisme. Nå ser det ut som at denne drømmen snart kan bli en realitet, men det er verken mulig eller trygt å reise slik vi pleide. ...

RELATERTE BØKER