Mord etter alfabetet

Mord etter alfabetet - Agatha Christie | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Agatha Christie
DIMENSJON
11,22 MB
FILNAVN
Mord etter alfabetet.pdf
ISBN
2832609378304

BESKRIVELSE

En rekke tilsynelatende meningsløse mord skjer med en måneds mellomrom: I Andover blir gamle fru Ascher klubbet ned, i Bexhill blir unge og vakre Betty Barnard kvalt, i Churston myrdes Sir Carmichael Clarke med en stump gjenstand. Morderen har på forhånd skrevet til Hercule Poirot og informert ham om hvert mord - undertegnet med ABC.

Detektivkarrieren er over, det samme gjelder for den solide biinntekten som innleid etterforsker for fiffens tøysete mordselskap. Likevel får han brev fra en åpenbart forstyrret mann som undertegner med A.B.C.

Aktivere overvåking gjennom å registrere din e-postadresse og trykk på 'Overvåke'. Vi gir beskjed når produktet er tilgjengelig. På Streamingguiden får du oversikten over alt som kan strømmes av filmer og serier.

RELATERTE BØKER