De dødes bibliotek

De dødes bibliotek - Glenn Cooper | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Glenn Cooper
DIMENSJON
7,39 MB
FILNAVN
De dødes bibliotek.pdf
ISBN
5174601855167

BESKRIVELSE

Den 7. juli år 777 blir et guttebarn født på Isle of Wight. Det er en skjebnesvanger dag å bli født på, særlig hvis du er den syvende sønn av en syvende sønn.I 1947 gjør arkeologer på Isle of Wight et helt eksepsjonelt funn, så urovekkende at det må skjules for all ettertid.I mai 2009 går en drapsmann omkring i New Yorks gater, i mediene kjent som Dommedagsmorderen. Seks personer er hittil drept på høyst forskjellige måter, og befolkningen er vettskremt. Det eneste som knytter ofrene sammen, er at alle har fått et kort i posten - et postkort som kunngjør dødsdagen deres ...De dødes bibliotek er Glenn Coopers debutroman. Han har skrevet en forrykende spennende roman, som avslører noe av hans bakgrunn: lege, arkeologistudent, filmprodusent og manusforfatter. Han har spunnet en historie så utrolig at den kunne være sann.

Glenn Cooper Bibliotekets voktere . 349,-På lager.

Vi slæbes igennem plottet af en stereotyp, forholdsvist skarpsindig FBI agent, der driver af drifter og mandighed. Frasorterede man romanens utallige beskrivelser af personernes påklædning, madvaner, sexliv, familieliv og fortrukne bilmærke, ville der ikke stå meget tilbage på siderne. De dødes bibliotek, Glenn Cooper, genre: krimi og spænding, New York, nutiden - Investeringsrådgiver David Swisher modtager et postkort med tegningen af en kiste ved siden af næste dags dato.

RELATERTE BØKER