Monogram-mordene

Monogram-mordene - Sophie Hannah | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sophie Hannah
DIMENSJON
3,96 MB
FILNAVN
Monogram-mordene.pdf
ISBN
9192036822685

BESKRIVELSE

«Ingen kan hjelpe meg.» Jennie tørket øynene. «Jeg skulle så gjerne bli hjulpet - det er ingenting jeg ønsker mer! Men det er for sent. Jeg er allerede død, eller jeg er det veldig snart. Jeg kan ikke skjule meg til evig tid.» Allerede død ... Ordene hennes brakte en ny kulde inn i rommet. Det er februar 1929. Hercule Poirot nyter en stille og fredelig middag på sin stamkafé i London, da en ung kvinne styrter inn i lokalet. Hun betror ham at hun frykter for sitt liv, men insisterer på at han verken kan eller må hindre at det skjer. For når hun er død, vil rettferdigheten seire.

Hercule Poirot nyter en stille og fredelig middag på sin stamkafé i London, da en ung kvinne styrter inn i lokalet. Hun betror ham at hun frykter for ... Kjøp Monogram-mordene fra Bokklubber Poirot er tilbake! Det er februar 1929.

Basert på Agatha Christie 1. Les utdrag Det er februar 1929.

RELATERTE BØKER