Manda' morra rus

Manda' morra rus - Kristin Buvik, Kenneth Dahlgren, Kjetil Frøyland, Ida Kahlbom, Jarle Wangen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kristin Buvik, Kenneth Dahlgren, Kjetil Frøyland, Ida Kahlbom, Jarle Wangen
DIMENSJON
9,79 MB
FILNAVN
Manda' morra rus.pdf
ISBN
9610213451065

BESKRIVELSE

Denne boken viser en rekke scenarioer der alkohol og pengespill setter sitt preg på arbeidslivet.Det er ikke bruk av alkohol i arbeidsrelaterte gråsoner som er problemet for arbeidslivet. Det er hovedsakelig den atferden som kan følge av et for høyt inntak av alkohol som fører negative konsekvenser med seg. Hvor går grensene? Hvor mye synes vi at man kan tillate seg hos oss?Det er ikke tippelaget på jobben eller VM-veddemålene som skaper spilleavhengige. Det er heller ikke bruk av sosiale medier eller engasjerende dataspill noen timer en ettermiddag som er problemet for arbeidslivet. Problemet er snarere mangelen på definisjon av når dette går ut over den tiden som skulle vært brukt på arbeid.Et samarbeid mellom ledelse og ansatte om en felles rusmiddelpolitikk kan gi grunnlag for en konstruktiv rusmiddelkultur i bedriften. Gjennom dialog kan man lage retningslinjer som definerer når aktiviteter i privatlivet går ut over jobben. Er man tydelig, kan man lettere fange opp problematferd på et tidlig stadium, før konsekvensene blir dramatiske.Forfatterne bak denne boken arbeider alle til daglig ved Arbeidslivets kompetansesenter for rus- og avhengighetsproblematikk, AKAN. De har jobbet på dette fagfeltet i en årrekke, ved Arbeidsforskningsintituttet (AFI) og Statens institutt for rusmiddelforskning (SIRUS) og i ulike organisasjoner og bedrifter.

Da ... Manda` morra blues Stein Ove`s beste, an album by Stein Ove Berg on Spotify. We and our partners use cookies to personalize your experience, to show you ads based on your interests, and for measurement and analytics purposes.

Kjøp Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen. ..

RELATERTE BØKER