Slagkraft i åndens verden

Slagkraft i åndens verden - Tom Arild Fjeld | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tom Arild Fjeld
DIMENSJON
11,70 MB
FILNAVN
Slagkraft i åndens verden.pdf
ISBN
2857483576944

BESKRIVELSE

Jeg nsker ikke med denne boken gi deg en ABC til g ut i ndens verden, eller leve der. Heller ikke for at du skal f en masse opplevelser. Hvis jeg hadde gjort det, ville det blitt til en kj delig begeistring og en kj delig l re. N r det skjer, har du allerede mistet det du startet p . Vi mennesker er gode til raskt bli begeistret - for s gj re ting til en l re. Fra det yeblikket en ting er gjort til en l re, har kj ttet tatt over - og Gud er ikke lenger inne i bildet. Vi skal v re ledet av den Hellige nd i alt vi foretar oss. Jeg gir deg her det du trenger av forst else for g videre med Herren, inn p dette spennende omr det. Det er mine egne personlige, praktiske erfaringer jeg deler, basert p det skrevne Guds Ord, som igjen da er mine penbaringer p omr det. Ordet l rer fra Efeserbrevet (som er en av tjenesteoppgavene til de gjenf dte), betyr p gresk instrukt r. En instrukt r er en som har godt med erfaring i det han underviser og praktisk instruerer i. Dette l fter tjenesteoppgaven opp p en st rre h yde. Dette er en krevende oppgave. Det krever et overgitt, djervt liv, som adlyder Guds Ord. Dette m til som for komme inn i Guds hemmeligheter (gresk: mysterium). Forkynner - poet Jeg tar med ett ord til, nemlig poet. Poet betyr: Mine uttrykk, min iakttagelse av, min oppfatning, min sansning, min persepsjon. Ser du hvordan en som forkynner evangeliet om Jesus Kristus skal v re, som person, som er formidler av budskapet? Dette krever at vi er p rett plass med overgivelsen av v re liv, s dette kan komme frem i oss. Ydmykheten og penbarings-rikdommen m v re det ledende, da kommer ndens autoritet og godkjenner det ord som blir talt. Da budskapet kommer ut av oss p en levende m te (poetisk), vil det ogs bli levendegjort i tilh rerne. Det vil ber re dem p samme m te som musikk. Jeg nsker at denne boken skal v re til ekspansjon p en kraftfull m te i ditt ndelige liv. Lever du i penbaringen av Guds Ord, vil du som forkynner uttrykke dine penbaringer p en levende m te. Du vil male budskapet for tilh rernes nd og sjel, fordi dette lever lidenskapelig i din sjel og nd. I den tiden vi n lever, er det viktigere enn noen gang i menneskehetens historie, bli sterke i Jesus - i den Hellige nds ild og kraft. Forst else av det ndelige og den Hellige nds styrke, g r h nd i h nd. Prisen for komme inn og forst dette, m du betale med ditt eget liv. Da vil du f ditt n re personlige forhold til din Herre og Mester, Jesus Kristus. Ingen andre kan f deg i den posisjonen, uten deg selv - og ingen kan ta det fra deg, det som Herren har gitt deg gjennom oppofrelse. Selvdisiplin er hva kristne m ha - det er ingen seier uten
Vi lever i et samfunn hvor vi bare skal ha forn yelser og alt skal v re enkelt. Vi skal skjermes for alt som kan koste noe. Ved leve slik, vil det aldri bli bygget opp noe styrke og karakter i v re liv. Styrke og karakter bygges ved takle utfordringer og pr velser. Dette er positive ting for bygge ditt liv. De er ikke dine fiender, men dine hjelpere - hvis du takler dem p rett m te. Herren " vender alt til det beste, for den som frykter og elsker Ham." Jeg nsker vise deg det som m til med ditt eget liv for komme i denne posisjon. Og vise deg v re fiender i den ndelige verden, ved bruk av det Gamle Testamentet. Slik at du lett kan jobbe deg fram til seier i ditt eget liv og v re en l ser for andre. Jeg vil gi deg n klene til friheten og seieren i ditt eget liv. L s opp d r etter d r av forst else, s kommer dagen - og du er der du skal v re - "en kriger for Kristus".

Knelerreker eller sjøknelere (Odontodactylus scyllarus) har et uhyre kraftig slagvåpen som kan slå fiender til pinneved, og som til og med er det raskeste våpenet i dyrenes verden.Krepsen er utstyrt med en klo som fungerer som en hammer. Når dyret slår med kloen, produserer slaget en kraft på opp til 1500 newton ... Som opstart af trommeorkester Slagkraft optræden på CPH WORLD music festival scenen på Smag Verden arrangementet i Rauntzausgade 2012 spiller Slagkrafts leder Michael Aabye på Master Fatman's ... nedre verden i tillegg til mellomverden.

*FREE* shipping on qualifying offers. Jeg ønsker ikke med denne boken å gi deg en ABC til å gå ut i åndens verden, eller å leve der.

RELATERTE BØKER