Livet i et riskorn

Livet i et riskorn - Francisco Azevedo | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Francisco Azevedo
DIMENSJON
3,35 MB
FILNAVN
Livet i et riskorn.pdf
ISBN
8000360520621

BESKRIVELSE

Antonio vet at familie er en vanskelig rett å tilberede, men det som skiller hans familie fra andre er at de har en hemmelig ingrediens for lykke: sekken med magisk ris som hans foreldre fikk til sin bryllupsdag. Med hjelp av risen og dens magi har Antonios familie blitt veiledet gjennom de største av livets prøvelser.Livet i et riskorn er en familiesaga som hovedsakelig foregår på en kaffeplantasje i delstaten Rio de Janeiro i Brasil. Historien strekker seg over et tidsrom på hundre år, fra 1908 til 2008.En vakker og velskrevet fortelling som inspirerer leserne til å leve, elske, spise godt og ta vare på hverandre.

Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet. Han levde et flott og luksuriøst liv frem til han for første gang gikk utenfor murene. ...

Jeg er bombesikker på at ingen med et normalt sjakkbredt klarer å gjøre dette med de første åtte ... Han står i sitt kök och förbereder en stor lunch för familjen och ser samtidigt tillbaka på sitt liv. Han minns sin faster Palma som brukade berättade familjeminnen för honom.

RELATERTE BØKER