Er det virkelig deg, Gud?

Er det virkelig deg, Gud? - Loren Cunningham | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Loren Cunningham
DIMENSJON
4,77 MB
FILNAVN
Er det virkelig deg, Gud?.pdf
ISBN
4347249968743

BESKRIVELSE

Denne boken er først og fremst en historie om en ung mann med en stor drøm. Men det er også rene lære boken i kunsten å lytte. Loren Cunningham, grunnleggeren av en av verdens største misjonsorganisasjoner Youth With A Mission (Ungdom i Oppdrag), forteller i Er det virkelig deg, Gud? om misjonsbevegelsens begynnelse.

Den beste ressursen er Bibelen og mennesker du har tillit til som har «fylt» seg med den. Boken Gutt og Jente: En bok om sex, forhold og identitet vil også gi deg svar på mange spørsmål rundt ... Dette kalles «troens lydiget», og dette er de gjerningene som kommer sammen med troen, og gjør det hele virkelig.

Han vet allerede alt, vær ... Selv om det virker som om det ikke er noen andre som forstår deg, vet du at han gjør det. Gud kan være en slik venn.

RELATERTE BØKER