Frokost på stupet

Frokost på stupet - Vibeke Løkkeberg | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Vibeke Løkkeberg
DIMENSJON
7,90 MB
FILNAVN
Frokost på stupet.pdf
ISBN
4838225608156

BESKRIVELSE

- Vi må finne et gravsted, sier Adam fra andre siden av sengen.- Et gravsted? spør hun. - Under noen gamle trær på Vestre gravlund. Der er det fint. Der kan vi ligge. - Jeg vil ikke finne en grav. Jeg vil leve, mumler Alice ned i puten. - Vi kan gå i morgen etter frokost. Kjærligheten mellom Adam og Alice blir utfordret av døden. Adam skal dø av kreft og Alice faller ned i sin egen underverden hvor hun blir oppsøkt av sin døde mor. Fortid og nåtid møtes og Alice mister sitt fotfeste i denne verden. Adam og Alice kjemper hver sin kamp for å leve. Den ene ved å skrive, den andre ved å drukne seg i praktiske oppgaver. Frokost på stupet er en besettende kjærlighetsroman om å være pårørende. Hvor vanskelig det er å forstå den andres kamp midt opp i sin egen og å finne sammen igjen før det er for sent.

34 min. Passer for: Voksne Språk: Bokmål Innleser: Liv Steen.

Frokost på stupet Forfatter: Vibeke Løkkeberg Lån som lydbok Lån som punktskrift. Utgitt: Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek, 2019 Lengde: 4 t.

RELATERTE BØKER