Kriminologi

Kriminologi Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
6,21 MB
FILNAVN
Kriminologi.pdf
ISBN
1577666612118

BESKRIVELSE

Denne boka tilbyr en bred innføring til kriminologifaget. Kriminologi tilbyr en grunnleggende introduksjon til hovedtemaer i faget, og inneholder kapitler om kriminologiens historie og kunnskapskilder; lovbrudd, lovbrytere og ofre; politi, straff, fengsel og alternativer til straff. Videre diskuteres tendenser som utfordrer den tradisjonelle kriminologiens rammer; særlig utviklingen av en mer grønn og global kriminologi. Boka retter seg først og fremst mot studenter i kriminologi og andre studier hvor kriminologi inngår, men vil være nyttig for alle som ønsker en bedre forståelse av utfordringer knyttet til kriminalitet og straff i dagens Norge. Bidragsytere: Sverre Flaatten, Katja Franko, Helen O. I. Gundhus, Vidar Halvorsen, Heidi Mork Lomell, Torbjørn Skardhamar, May-Len Skilbrei, Ragnhild Sollund, Thomas Ugelvik

Der kommer konstant nye undersøgelser, forskningsresultater og rapporter, som ofte peger i vidt forskellige retninger. Kriminologi er et fag som jeg har lyst til å studere, men jeg har lest at det ikke er en beskyttet tittel i Norge. Betyr det at det er vanskelig å komme inn på jobbmarkedet her i Norge hvis man utdanner seg til noe som ikke har en beskyttet tittel? Institutt for kriminologi og rettssosiologi Collections.

Betyr det at kriminalitet går ned? I så fall hvorfor? Hva er egentlig kriminalitet, og går det i det hele tatt an å måle den? Hvorfor velge dette programmet? Hva lærer du? Kriminologi eller kriminalvitenskap er en tverrfaglig vitenskap som befatter seg med kriminalitet og straff.. Innenfor akademia blir «kriminologi» brukt om den forskningstradisjonen som søker å analysere de sosiale prosessene knyttet til forbrytelser, samt reaksjonene slike handlinger ofte innebærer.

RELATERTE BØKER