Monogram-mordene

Monogram-mordene - Sophie Hannah | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sophie Hannah
DIMENSJON
12,97 MB
FILNAVN
Monogram-mordene.pdf
ISBN
7418658138318

BESKRIVELSE

«Ingen kan hjelpe meg.» Jennie tørket øynene. «Jeg skulle så gjerne bli hjulpet - det er ingenting jeg ønsker mer! Men det er for sent. Jeg er allerede død, eller jeg er det veldig snart. Jeg kan ikke skjule meg til evig tid.» Allerede død ... Ordene hennes brakte en ny kulde inn i rommet. Det er februar 1929. Hercule Poirot nyter en stille og fredelig middag på sin stamkafé i London, da en ung kvinne styrter inn i lokalet. Hun betror ham at hun frykter for sitt liv, men insisterer på at han verken kan eller må hindre at det skjer. For når hun er død, vil rettferdigheten seire.

Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven Forventet leveringstid: 1-3 arbeidsdager Selges av Adlibris 4,2 / 5 med 2822 vurderinger. ... Kjøp Monogram-mordene fra Bokklubber Poirot er tilbake! Gode nyheter for alle som har savnet den eksentriske belgiske detektiven - nå er han her igjen for å løse flere mordmysterier.

Tre ... Kjøp Monogram-mordene fra Bokklubber Poirot er tilbake! Gode nyheter for alle som har savnet den eksentriske belgiske detektiven - nå er han her igjen for å løse flere mordmysterier. Den nye romanen er skrevet av den britiske krimforfatteren Sophie Hannah. Monogram-mordene.

RELATERTE BØKER