Portnerboligen

Portnerboligen - Gøril Emilie Hellen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gøril Emilie Hellen
DIMENSJON
12,85 MB
FILNAVN
Portnerboligen.pdf
ISBN
9976838086340

BESKRIVELSE

Ti år gamle Svanhild synes hun bor på verdens tryggeste sted: i portnerboligen ved byens sykehus, der faren Johan har post som portner. Hun forguder den nesten ti år eldre broren Einar, selv om de voksne sier at Einars fantasi har løpt løpsk.Svanhild skal reise på speiderleir, men hun savner broren som er innlagt på psykiatrisk sykehus. Den dagen Svanhild vender hjem fra speiderleiren, rammer tragedien dem.Portnerboligen er en sterk og personlig roman om en ung manns brutale skjebne. Basert på en sann historie.

[email protected] Ti år gamle Svanhild synes hun bor på verdens tryggeste sted: i portnerboligen ved byens sykehus, der faren Johan har post som portner. Hun forguder den nesten ti år eldre broren Einar, selv om de voksne sier at Einars fantasi har løpt løpsk.Svanhild skal reise på speiderleir, men hun savner broren som er innlagt på psykiatrisk sykehus.

Her fikk ungjentene lære sy og søm, samt undervisning i teoretiske fag. I dag gir værelset plass til kurs og konferansegrupper på opp til 35 personer. Hoel Gård Tingnesvegen 581, 2350 Nes på Hedmark.

RELATERTE BØKER