Ledelse, kompetanse og omstilling

Ledelse, kompetanse og omstilling - Morten Emil Berg, Øyvind Martinsen, Geir Thompson | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Morten Emil Berg, Øyvind Martinsen, Geir Thompson
DIMENSJON
3,69 MB
FILNAVN
Ledelse, kompetanse og omstilling.pdf
ISBN
8088268723133

BESKRIVELSE

Selvledelse, kompetanseendring, irrasjonalitet som grunnlag for endringsprosesser og situasjonsbestemt ledelse - dette er de fire sentrale temaene i boka Ledelse, kompetanse og omstilling. Den er primært skrevet for studenter innen det økonomisk-administrative fagområdet, men vil være nyttig og interessant for ledere innen offentlige og private virksomheter. Amanuensis Berg underviser innenfor ledelsesfeltet og studierektor Thompson i ledelse og organisasjonsutvikling, begge ved Handelshøyskolen BI. Førsteamanuensis Martinsen underviser innenfor områdene kreativitet, rekruttering, testutvikling og motivasjon ved Det psykologiske fakultet, Universitetet i Bergen.

God ledelse handler om å legge til rette for mestring, motivasjon og bidra til at medarbeiderne opplever å få brukt og utviklet egen kompetanse. Selvledelse, kompetanseendring, irrasjonalitet som grunnlag for endringsprosesser og situasjonsbestemt ledelse - dette er de fire sentrale temaene i boka Ledelse, kompetanse og omstilling. Den er primært skrevet for studenter innen det økonomisk-administrative fagområdet, men vil være nyttig og interessant for ledere innen offentlige og private virksomheter.

høyskolelektor ved Institutt for ledelse og organisasjon ved Høyskolen Kristiania på Institutt for ledelse og organisasjon har ... En eksklusiv forelesning for Ledernes medlemmer. Morten Slungård ble generalsekretær i Lederne 2.

RELATERTE BØKER