Driftige damer

Driftige damer - Elisabeth Aasen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Elisabeth Aasen
DIMENSJON
5,80 MB
FILNAVN
Driftige damer.pdf
ISBN
7238445104731

BESKRIVELSE

Denne boka setter den ledende kvinnen i et kulturhistorisk perspektiv, som strekker seg fra middelalderen og frem til begynnelsen av vårt eget århundre. Vi møter blant andre Jeanne d'Arc, Leonora Christina, Madame Tussaud, Florence Nightingale, George Eliot og George Sand. Alle inspirerte og provoserte de sin samtid, og fortsatte å anspore døtre og døtres døtre. Har noter, register, litteraturliste og bildekilder.

- Vi ble opprettet av noen driftige damer, som så at det manglet et tilbud for denne gruppen. I Driftige damer - Lærde og ledende kvinner gjennom tidene trer de fram: Hildegaard av Bingen, Jeanne d'Arc, Leonora Christina, Madame Tussaud, Florence Nightingale, George Eliot og GeorgeSand. De inspirerte og provoserte sin samtid og fortsatte å anspore døtre og døtres døtre.

Saman med to andre driftige damer skal ho arrangere brudeshow i mai. Driftige damer : lærde og ledende kvinner gjennom tidene Elisabeth Aasen Tale på CD · Bokmål · 1994 Tilhører NLB Vis hos NLB. Biblioteksøk er en tjeneste fra Nasjonalbiblioteket.

RELATERTE BØKER