Konflikter på jobben

Konflikter på jobben - Hans Morten Skivik | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hans Morten Skivik
DIMENSJON
4,71 MB
FILNAVN
Konflikter på jobben.pdf
ISBN
3864048085466

BESKRIVELSE

Hvorfor er så få virksomheter opptatt av å bygge en konstruktiv konflikt og samarbeidskultur? - Hvorfor er det viktig å skille mellom såkalt uenighet og konflikt - Hvorfor er konflikt som ressurs underkommunisert i organisasjons- og ledelseslitteratur? - Hvorfor lærer vi ikke systematisk av de konflikter vi har erfart? Gjennom praktiske eksempler og teori viser forfatteren hvordan forholdet mellom læring og konflikt kan forstås. Han drøfter også hvordan slik innsikt kan brukes for å tilrettelegge for konstruktive utviklingsprosesser, for konfliktløsningen og for den enkeltes læring. Her er det også innspill om hvordan hensiktsmessig konflikt- og forhandlingskultur kan utvikles i organisasjoner.

Man vet ikke om leder har samme oppfatning, eller en helt annen, ... Konflikter fører til personlige angrep, sykefravær, samarbeidsproblemer og oppsigelser. Mer enn halvparten kjenner til konflikter som har ført til fravær.

... - Du må alltid, når du håndterer en konflikt med sikte på løsning, være forsiktig med å plassere ansvaret hos den andre parten.

RELATERTE BØKER