Ugyldighet ved formuerettslige disposisjoner

Ugyldighet ved formuerettslige disposisjoner - Hilde Hauge | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hilde Hauge
DIMENSJON
12,78 MB
FILNAVN
Ugyldighet ved formuerettslige disposisjoner.pdf
ISBN
4965122918373

BESKRIVELSE

I bokens hoveddel tar forfatteren utgangspunkt i tre ulike perspektiver: Under partsperspektivet analyseres den tradisjonelle viljesorienterte ugyldighet, under statusperspektivet undersøkes problemstillinger som kan oppstå hvor det gjelder begrensninger i avtalefriheten i tilfeller hvor en av partene har en bestemt status, og under samfunnsperspektivet analyseres ugyldighet som tradisjonelt har hatt sin forankring i bestemmelsen i NL 5-1-2 om avtaler som strider mot lov eller ærbarhet. Med litteraturliste og stikkordregister.

... Energica | Postadresse: Postboks 1900 Sentrum, 0055 Oslo | Besøksadresse: Akersgata 47/49 | Telefon: 21 89 60 60. Løsøreerververs kreditorvern (Innbundet) av forfatter Hilde Hauge.

Bokklubben for deg som liker å lese - enten det er for å underholdes eller for å følge med i det litterære landskapet. Ugyldighet ved formuerettslige disposisjoner ;: analyser av begrepsbruk, strukturer og argumentasjonslinjer i den av... DKK 1,182.00 inkl.

RELATERTE BØKER