Brida

Brida - Paulo Coelho | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Paulo Coelho
DIMENSJON
5,29 MB
FILNAVN
Brida.pdf
ISBN
6201211579674

BESKRIVELSE

Brida er en betagende historie om kjærlighet, lidenskap, mysterier og åndelighet.Romanen handler om en ung, irsk jente og hennes ønske om å forstå verden. Slik blir hun ledet til forskjellige mennesker med stor visdom, som gjerne vil dele sin kunnskap med henne. Lærerne merker at hun har spesielle evner, men greier ikke å sette fingeren på hva det er. De ser at hun er født med en gave, men må la henne dra ut på sin egen oppdagelsesreise. Mens Brida søker sin skjebne, kjemper hun for å finne en balanse mellom forholdet til sine medmennesker og trangen til å omskape seg selv.

Brida må selv finne veien til sine indre kvaliteter. Consulte o significado / definição de brida no Dicionário Priberam da Língua Portuguesa, o dicionário online de português contemporâneo. Vis profilene til personer som heter Camila Brida Bli medlem av Facebook for å komme i kontakt med Camila Brida og andre du kanskje kjenner. Facebook gir... Brida Eiendom AS.

Per Venes Kranservice AS. Per Venes Kranservice AS.

RELATERTE BØKER