Musikkpraktisk klokskap

Musikkpraktisk klokskap En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
5,90 MB
FILNAVN
Musikkpraktisk klokskap.pdf
ISBN
2903601316739

BESKRIVELSE

Leken og modig må den være som skal legge til rette for musikkaktiviteter i barnehagen. Tryggheten må være der. Stemmen må virke, gitargrep sitte, små mennesker må sees og høres, anledninger må gripes. Hva er det vi gjør når det flyter bra, og vi kjenner på den gode musikalske dialogen med barna? De greske filosofene kalte det praktisk klokskap, den kunnskapen som utøves av gode ledere i menneskelig samspill. Det handler om å forstå sin rolle, skape muligheter, og gjøre andre sterke. Øving, erfaring og refleksjon er nødvendig. I denne forskningsantologien løfter vi frem musikkpraktisk klokskap som en fellesnevner for skapende musikkpraksis i barnehagen. Høyoppløst bildeBla i bokenTiri Bergesen Schei er professor i musikkpedagogikk ved Høgskulen på Vestlandet.

Bergen: Fagbokforlaget. Viig, Tine Grieg (2019): "There is a shark coming, then there is a du-du-du-du-du?" Mediating cultural tools in a Norwegian creative music-making project.

Unni Fuglestad, Toril Frafjord Hoem og Anne Håland. Heftet.

RELATERTE BØKER