Østmarka

Østmarka - Sigurd Senje | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sigurd Senje
DIMENSJON
4,89 MB
FILNAVN
Østmarka.pdf
ISBN
9406477013153

BESKRIVELSE

Ny revidert utgave om Østmarka med bilder og kommentarer til kulturhistoriske steder som Sarabråten, Losby og Rausjø. Leseren blir kjent med bruken av marka opp igjennom tidene. Forfatteren beskriver blant annet seterbruket, husmannsplassene, sagbrukene og tømmerfløtingen. Boken har også en presentasjon av geologi, plante- og dyreliv i tillegg til ulike turbeskrivelser for denne delen av Oslo.

I juli og første helg i august, holder vi kaféen åpent kun på søndager (11-16). HJEM LEVERING.

Skolen er en av 11 grunnskoler drevet av Adventistkirken i Norge, som igjen er en del av en verdensomspennende utdanningsvirksomhet på rundt 7 800 skoler og universitet. Vi er nå i den delen av Østmarka som ligger i Østmarka naturreservat, et relativt lite reservat med mye variert og uberørt skog. I den tette blandingsskogen starter vi turen oppover sørryggen på Tonekollen.

RELATERTE BØKER