Aldring og læring

Aldring og læring - Sigvart Tøsse | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sigvart Tøsse
DIMENSJON
8,63 MB
FILNAVN
Aldring og læring.pdf
ISBN
9545608216863

BESKRIVELSE

Læring og utdanning har en sentral betydning for individuell velferd, lykke og livskvalitet. Hele livet. Med et postmoderne perspektiv på aldring, der begrepet pensjonering er i ferd med å bli utdatert, beskriver Sigvart Tøsse hvorfor læring sent i livet har fått et økende omfang, blitt et politisk satsingsområde og et interessefelt for forskning. Forfatteren gir en innføring i og analyse av det overlappende feltet mellom voksnes læring og gerontologi (eldrelæring eller utdanningsgerontologi) bygd på omfattende internasjonale empiriske og teoretiske studier. Boka er sentral for alle som vil lære om og studere sosial aldring og livslang læring.

oktober) For påmelding og spm: [email protected] Læring skjer i hjernen, og den undervisningen du nettopp har lest om hviler på sentrale trekk ved hjernens funksjon. Vi skal derfor ta en snartur gjennom hjernens biologi.

Hun har arbeidet 28 år ved Universitetssykehuset Nord-Norge (UNN) som intensivsykepleier, praksisveileder, faglærer og undervisningskoordinator. De siste ti årene har hun arbeidet med nettbasert læring og kompetanseutvikling i helsevesenet. Et sunt kosthold er sammen med regelmessig fysisk aktivitet et grunnlag for god helse og minsker risikoen for utvikling av hjerte- og karsykdommer, kreft, overvekt og type 2-diabetes.

RELATERTE BØKER