Budskap til Birgitta

Budskap til Birgitta Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
12,93 MB
FILNAVN
Budskap til Birgitta.pdf
ISBN
8098861485337

BESKRIVELSE

Den hellige Birgitta mottok nærmere 700 åpenbaringer. Disse er redigert i åtte bøker, foruten en bok med "tilføyde åpenbaringer", Revelationes extravagantes. Disse himmelske åpenbaringer, Revelationes celestes, utgjør en tekstmasse på ca. 1400 sider.Å redigere et utvalg av Birgittas åpenbaringer stiller mange problemer. Det foreliggende utvalg er inspirert av Tryggve Lundén. Vi konsentrerer oppmerksomheten om noen utvalgte scener fra Jesu liv og Marias liv, og presenterer så hva Birgitta hadde å si til konger, dronninger, biskoper og prester, riddere og nonner. Vi tar også med et kapittel med hennes tanker om klosterlivet. Vi har videre funnet plass til 20 spørsmål og svar fra den helt spesielle bok V, som populært sagt, er Birgittas katekisme, samt til et utvalg på 50 av hennes aforismer.Samlingen avrundes med et lite essay om hva Birgitta selv har uttalt om begrepet "åpenbaring".

I en intervju berättar generalvikarie för Birgittasystrarna O SS S från Rom moder Hilaria Vieyra om denna mycket moderna kvinna och det aktuella i hennes budskap Kjøp Budskap til Birgitta fra Bokklubber Den hellige Birgitta mottok nærmere 700 åpenbaringer. Disse er redigert i åtte bøker, foruten en bok med 'tilføyde åpenbaringer', Revelationes extravagantes.

Siste budskap. Hans siste budskap til misjonsfolket ble lagt ut på Normisjons nettside 13.

RELATERTE BØKER