Elevsamtalen, læringsdialog og vurdering

Elevsamtalen, læringsdialog og vurdering - Roald Jensen, Camilla Hauren Leirvik | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Roald Jensen, Camilla Hauren Leirvik
DIMENSJON
7,16 MB
FILNAVN
Elevsamtalen, læringsdialog og vurdering.pdf
ISBN
6975827281227

BESKRIVELSE

Hvorfor er det viktig å snakke om læring? Hvordan kan dialog fremme læring? Og hvordan kan læringsdialogen inngå i en helhetlig vurderingspraksis? Forfatterne tar for seg dialogen som læringsfremmende faktor og viser hvordan læringsdialog i det daglige kan settes i sammenheng med prinsippene for læringsfremmende vurdering, elevsamtalen og kontakten med foresatte i et langsiktig perspektiv. Skolens personale opplever en stor dokumentasjonsbyrde, og da kan det være utfordrende å organisere de ulike elementene til en læringsfremmende helhet, slik at praksisen ikke bare utvikles til ritualiserte handlinger. I denne boken gir forfatterne deg eksempler på hvordan du kan gjøre dette.

0 Endra ved forskrifter 1 juli 2009 nr. 964 (i kraft 1 aug 2009), 18 juni 2015 nr.

Jeg gjør leksene mine nøye og grundig. Oversikt over krav til innhold i elevsamtalen, dialog om annen utvikling, tilbakemelding i orden og oppførsel og skole-hjemsamtale Elevsamtale om faglig utvikling annen utvikling Minst en gang pr. halvår, Jf Elevsamtalen §3-11 og Halvårsvurdering i fag §3-13 Dialog om Jf § 3-8, Prinsipper for opplæring - Læringsplakat, Elevsamtalen, læringsdialog og vurdering.

RELATERTE BØKER